1-op-1 privé workshop

Alle workshops die wij aanbieden voor volwassenen, kunnen ook als 1-op-1 privéworkshop worden uitgevoerd door Geir. Ben jij op zoek naar wat meer persoonlijke aandacht, dan is een 1-op-1 workshop wat voor jou. Deze workshop is te boeken op doordeweekse dagen, maar ook in het weekend.


Je leert bijvoorbeeld hoe je je goed kunt voorbereiden op een (wandel)reis door de juiste kennis en vaardigheden.

Geir geeft antwoord op al je outdoor-gerelateerde vragen en je ontvangt gerichte tips en adviezen gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring als outdoor & survival instructeur en lid van de Noorse Special Forces.


Vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen daarna contact met je op om af te stemmen op jouw wensen.

recensie jochem bosz

(deelnemer Million dollar island)


"Hoe bereid je jezelf voor om twee maanden te overleven op een onbewoond eiland? Dat klinkt niet makkelijk maar dat is het toch wel! Ik ben enorm blij met de hulp die Geir me geboden heeft. Zowel mentale als praktische ervaringen deelt hij met vol enthousiasme! 

Bij overleven in de wildernis denk je vooral aan de eerste levensbehoeften. Maar met name de gesprekken die ik met Geir voerde hebben mij heel veel goeds gedaan.

Het mentale aspect is misschien wel zwaarder dan het fysieke en het praktische gedeelte.

Geir straalt rust en professionaliteit uit.

Dit gaf mij het vertrouwen om naar een onbewoond eiland te durven. Geir, nogmaals dank voor het delen van al je expertise! Een dikke 10!!!!"

contactformulier 1-op1 privéworkshop