activiteiten zomervakantie

ga met ons mee OP AVONTUUR tijdens je vakantie!

Basecamp Norway verzorgt outdoor-activiteiten uitsluitend voor alle kinderen die logeren op camping Jena in Hummelo tijdens de zomervakantie. Lees hieronder alle informatie.

voor wie?

Let op! De activiteiten in de zomervakantie zijn uitsluitend bedoeld voor alle kinderen die logeren op camping Jena tijdens de zomervakantie.


welke leeftijd?

Bij de beschrijving van de activiteiten staat de beoogde leeftijd steeds vermeld. Wij richten ons op kinderen tussen 6 en 12 jaar.


toezicht?

Kinderen kunnen zelfstandig deelnemen aan de activiteiten zonder begeleiding van een ouder of verzorger.

Echter: Basecamp Norway is niet eindverantwoordelijk voor het kind.

De ouder of verzorger dient te allen tijde aanwezig te zijn op de camping.

activiteiten

De activiteiten zijn gebaseerd op Scandinavische cultuur en folklore en gericht op outdoor en natuurbeleving. Ook richten we ons op het aanleren van kennis en nieuwe vaardigheden.

Dit allemaal op een speelse wijze.


kosten

De prijs varieert per activiteit. Bij de beschrijving van de workshops in het zomerprogramma kun je de prijs terugvinden.


groepsgrootte

Per activiteit hanteren wij een maximale groepsgrootte. Wij kunnen helaas niet meer kinderen toelaten dan mogelijk is in verband met toezicht of aanwezige materialen.

Hoe doe je mee?

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven of aan te melden. Om mee te doen kijk je naar de starttijd van de activiteit. Ga tien minuten voor aanvang naar ons Basecamp, tegenover de receptie.

Zoek Claudia en Geir op met je ouder of verzorger. Zij kunnen dan betalen via een QR-code of betaalverzoek via de telefoon. Je krijgt na betaling een mooie stempelafdruk en daarna ben je klaar om mee te doen!


locatie

De activiteiten vinden plaats op diverse locaties op of rond camping Jena.

We verzamelen altijd eerst in ons Basecamp. Daarna lopen we gezamenlijk naar de plek waar de activiteit plaatsvindt. Na de activiteit lopen we weer gezamenlijk terug naar het Basecamp.